Kick-off

Op 7 juli 2016 presenteerde de GPA in Den Haag haar uitgangspunten tijdens de kick-off en legden de verscheidene partijen hun deelname aan…


Likes0 Comments2 Minutes

GPA Nieuwsbrief December 2016

Albert Heijn’s Allerhande stapelt bonen van HAK en Bonduelle, Vivera bereikt een productie van 1 miljoen verpakkingen per week, BoonBonen…


Like0 Comments1 Minute

HAK en Schouten Europe nemen voortouw in transitie naar ‘groene’ eiwitten

In aanloop naar de Nationale Voedseltop op 26 januari starten de producenten HAK en Schouten Europe met een nieuw initiatief om innovatie,…


Like0 Comments5 Minutes

Green Protein Event: aanmeldingen van start

Op donderdagmiddag 16 februari 2017 vormt De Arendshoeve in Aalsmeerderbrug het decor van het eerste Nationale Green Protein Event. Het…


Like0 Comments3 Minutes

Voedseltop: GPA overhandigt eerste Green Protein Box

Op donderdag 26 januari krijgt GPA podium tijdens de Voedeltop. Jeroen Willemsen ovehandigt Staatssecretaris Van Dam de eerste Green…


Like0 Comments7 Minutes

Markt zet schouders onder eiwittransitie

In navolging van founding member Albert Heijn is Jumbo de tweede retailer die zich aansluit bij de Green Protein Alliance. Samen met…


Like0 Comments4 Minutes

Green Protein Growth Plan beschikbaar

Benieuwd naar de plannen van de GPA voor 2017 en verder ? Dat, en meer over hoe we tot deze ambities zijn gekomen, hoe we de eiwttransitie…


Like0 Comments1 Minute

De schouders eronder: GPA presenteert haar plannen voor 2017 en verder

Op 16 februari presenteerde de GPA haar toekomstplannen op het eerste Nationale Green Protein Event.


Like0 Comments4 Minutes

Green Protein Alliance kritisch over voedselbeleidsplannen overheid

De Green Protein Alliance (GPA) stuurde 8 mei een open brief aan het Kabinet en de Tweede Kamer. Daarin slaat de alliantie alarm over de…


Like0 Comments1 Minute

Impactreport 1 jaar GPA online

Onze jonge vereniging is in een jaar uitgegroeid tot een brede maatschappelijke beweging van 25 leden en 10 kennispartners. Het…


Like0 Comments1 Minute